Verbeter je imago met een sterk nieuw logo en huisstijl

Opzoek naar een nieuw imago of identity design of wil je je huidige huisstijl verbeteren? Met een grafische vormgeving van Wedefy maak je een sterke eerste indruk.  Door middel van een kennismakingsgesprek komen we meer te weten over jouw bedrijf en doelgroep. Op deze manier kunnen we een logo ontwerpen die past bij jouw doelgroep.

Huisstijl laten ontwerpen Haarlem

Je eerste stappen als startende ondernemer zijn gezet. Je heb je ingeschreven bij de KvK, je heb je ondernemersplan geschreven en je bankzaken op orde. Nu moet je jouw bedrijf nog op de kaart zetten door een nieuwe website te laten maken. En hebben we het nog niet gehad over huisstijl design. Hier komt grafisch vormgeving om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan een kenmerkend logo en visitekaartje, hier willen we jou graag bij helpen. Wedefy ontwerpt huisstijlen en logo’s om trots op te zijn.

Wij kunnen het volgende voor je betekenen:

  • Een logo ontwerpen
  • Visitekaartje ontwerpen
  • Briefpapier ontwerpen
  • Lettertype en kleur gebruik
  • Website laten ontwerpen
  • Huisstijlhandboek

Je huisstijl draait dus eigenlijk om de totale grafische uitstraling van je bedrijf.

Samen maken we een huisstijl om trots op te zijn

Het begint eigenlijk allemaal bij het logo, daar zetten we de basis neer van de huisstijl. We bepalen hier al de richtlijnen van het kleurgebruik en lettertype. Bij het vormgeven van een logo maken we eigenlijk 3 ontwerpen, waarbij jij de keuze maakt met welke we verder gaan. Van die keuze maken we dan nog eens 3 varianten en nemen we je feedback mee van de eerste ronde. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons, daar leren we van en willen graag een tevreden klant. Samen komen we tot iets moois.

Visitekaartje laten maken

Of je klant nou je website bezoekt of langskomt voor een afspraak op kantoor, je wilt een goede en professionele indruk achterlaten van je bedrijf. Deze indruk wordt creëert je klant door de manier waarop je hem aanspreekt, het ontwerp van je website en het visitekaartje dat je afgeeft. Wedefy ontwerpt moderne en professionele visitekaartjes die vertrouwen geven bij de klant.  Het ontwerpen van een visitekaartje doen we net als bij een logo samen. We luisteren graag naar jouw inbreng en ideeën en verwerken die in de feedbackronde. Na het ontwerp is het ook belangrijk een juiste keuze te maken voor papier en de afwerking daarvan. Een keuze maken voor papier is lastig, daarom helpen we je hier graag mee om het ook te voelen, met de meegeleverde drukwerkstalen.

Webdesign

Maak je huisstijl compleet met een professionele responsive website. Op je website komt je huisstijl en uitstraling samen waarin jouw kernwaarde en visie is verwerk. Met een webdesign van Wedefy ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke website. Een op conversiegerichte website die vertrouwen uitstraalt, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en een goede eerste indruk afgeeft.

Marketing uitingen

Posters, flyers, Roll-Up Banners en ander drukwerk.

Soms is alleen online marketing en zoekmachine optimalisatie niet genoeg. En wil je je website promoten door te flyeren of ben je met productstand aanwezig op een evenement. Wij houden van alles dat met grafische vormgeving te maken heeft. We helpen je dan ook graag met je fysieke bedrijfsuitingen.

Nieuw project starten?