Responsive website laten maken

Een professionele website hoeft niet duur te zijn. Wedefy maakt haar website op basis van WordPress en professionele thema’s. Wat houdt een responsive website dan in en waarom is dat zo belangrijk? Bij een responsive website past de site zich automatisch aan voor ieder apparaat. Of je nu de website op je mobiele telefoon, tablet of desktop bezoekt, de site wordt altijd goed weergegeven. Het grote voordeel hierbij is dat je als gebruiker niet van links naar rechts hoeft te scrollen of te vergroten. Door het toenemende mobiele verkeer vindt ook google goedwerkende responsive websites belangrijk, en plaatst deze ook hoger in de zoekresultaten.

Voordelen van een WordPress website

 • Bijna onbeperkte aantal mogelijkheden/functionaliteiten (met plugin)
 • Je zit niet vast aan je websitebouwer
 • Continue doorontwikkeling
 • Makkelijk in gebruik en beheer
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Kosten van een WordPress website

Iedereen heeft zijn eigen ideeën en specifieke wensen, daarom is ook ieder website weer anders. Hierdoor heeft ook niet iedere website dezelfde prijs. Wij hebben onze website onderverdeeld in 3 categorieën.

 • Standaard: WordPress website op basis van een premium thema’s die past bij jouw bedrijf en wordt aangepast naar jouw huisstijl. De website wordt standaard geleverd met een contact formulier, zoekmachine optimalisatie plugin en verder uit te breiden.
 • Uitgebreid: Dit pakket is voor de bedrijven die net iets meer willen dan een online visitekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een member of vacaturesite. Lever je bepaalde diensten waar betaald voor moet worden? Geen probleem, een inschrijfformulier met betaling via iDeal zou een oplossing kunnen zijn. Met uitgebreid bieden we ook meer maatwerk om het thema nog meer in jouw eigen stijl om te bouwen. We schenken meer aandacht aan specifieke landingpagina’s voor zoekmachine optimalisatie. Verkleinen al je afbeeldingen om zo je website te versnellen.
 • Webshop: Een reponsive WordPress webshop met vele mogelijkheden mogelijk.

Waarom kiezen wij voor WordPress?

Wordpress is een van de bekendste content managementsystemen van dit moment, het grootste deel van de huidige websites wordt in dit systeem gemaakt. WordPress is voor iedereen toegankelijk en heeft daardoor een grote community achter zich. Daardoor kan je voor elk probleem of vraag die je hebt wel een antwoord vinden. WordPress wordt ook regelmatig geüpdate waardoor je zeker bent dat jouw site veilig blijft en een lange tijd mee gaat door de continuë ontwikkeling. Met wordpress zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Door de vele plugins die je kan installeren is er veel te realiseren.

Baas over je eigen site

Het grootste voordeel van WordPress voor jou is dat eenvoudig in gebruik is. Je hebt geen technische kennis nodig of ingewikkelde code te schrijven.  Wordpress is als een geavanceerde tekstverwerker, dus als je overweg kan met Word dan lukt dit jou ook. Je kan je daarom volledige focussen op het schrijven van content. Kom je er niet uit? Dan helpen we je hier natuurlijk graag mee. Doordat wij geen gebruik maken van een zelf gemaakt CMS zit je ook niet aan Wedefy vast, een ander website bedrijf kan het altijd overnemen zonder dat je je hele site opnieuw moet bouwen.

Oplevering & onderhoud

Na de oplevering van de webshop heb je dus alles zelf in de hand. We geven je na oplevering een uitleg over de basis functionaliteiten van WordPress, zodat je alles zelf kunt aanpassen en nieuwe pagina’s kan toevoegen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je ergens niet uit komt, dat je problemen ondervindt of dat je zelf helemaal geen tijd kwijt wilt zijn aan onderhoud. Dan is het handig om naast het bouwen van de website ook een onderhoudscontract af te sluiten. Zo ben je ervan verzekerd dat je website altijd up to date is met de laatste veiligheidsupdates. En staan we altijd voor je klaar als er iets veranderd moet worden. Wedefy denkt na de oplevering graag met je mee om de website verder te ontwikkelen.

Onze sterke eigenschappen

 • -
  Binnen 2 weken online *
 • -
  Maandelijkse onderhoud met gratis aanpassingen *
 • -
  Persoonlijke aanpak, we komen samen tot een mooi resultaat
 • -
  Je website of webshop is altijd goed beveiligd
 • -
  Je kan ook zelf je website aanpassen
 • -
  Responsive website, dus ook leesbaar op mobiel en tablets
 • -
  Je wordt binnen 24 uur geholpen
 • -
  Snelle webhosting (eigen hosting natuurlijk ook mogelijk)
 • -
  Maandelijkse backups (vanaf standaard pakket).
Nieuw project starten?