Webshop laten maken

Professionele webwinkels die bezoekers omzet naar klanten

Wij gaan bij iedere webshop tot het uiterste. Doormiddel van een kennismakingsgesprek komen wij achter jouw doelen en wensen. Samen komen we tot een krachtige webwinkel die past bij jouw bedrijf. En zorgen we dat je klanten een goede online winkel ervaring beleven. Onze webshops worden gemaakt in WordPress met premium thema’s, waardoor ze niet alleen een stuk voordeliger zijn maar ook beschikken over de laatste vormgeving trends en technieken. Het thema wordt dusdanig gewijzigd dat het perfect aansluit bij jouw huisstijl en producten.

Webwinkel met vele mogelijkheden en functionaliteiten

Bij Wedefy ontwikkelen we WooCommerce webshops met vele functionaliteiten en technieken. Aangezien het aantal mobiele gebruikers het aantal gebruikers met desktopcomputer ruim is overschreden is een webwinkel bij ons altijd responsive. Elk bedrijf heeft haar eigen unieke eigenschappen en wilt verschillende functionaliteiten toevoegen aan haar webwinkel. Met WordPress en WooCommerce zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Onderstaand een lijstje met veel gebruikte mogelijkheden.

 • Een veilig betaalsysteem (iDeal, paypal en creditcards)
 • Integratie met boekhoudsystemen zoals Exact Online
 • Koppeling met eigen voorraad- en verzendsysteem
 • Nieuwsbriefkoppeling
 • Product filter
 • Product bundels
 • Productreviews
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
 • En nog vele andere mogelijkheden.

Webshop laten maken voor zakelijke verkopen?

Ook voor het maken van een business 2 business webshop biedt Wedefy tal van mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld dynamische prijzen toepassen aan producten, waardoor bedrijf A een andere productprijs betaald als bedrijf B.

 • Dynamische prijzen (geef je zakelijke klanten een voordeligere prijs)
 • Verborgen pagina’s voor zakelijke klanten
 • EU btw-nummer controle.

Eenvoudig in beheer en onderhoud

Na de oplevering van de webshop ben je baas over je eigen winkel. De webshop is door wordpress cms gemakkelijk in je eigen taal beheren. We geven je na oplevering een uitleg over de basis functionaliteiten van woocommerce en wordpress, zodat je alles zelf kunt aanpassen en nieuwe producten kan toevoegen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je ergens niet uit komt of de je problemen ondervindt. Dan is het handig om naast het bouwen van de webwinkel ook een onderhoudscontract af te sluiten. Zo ben je ervan verzekerd dat je website altijd up to date is met de laatste veiligheidsupdates. En staan we altijd voor je klaar als er iets veranderd moet worden. Wedefy denkt na de oplevering graag met je mee om winkel te verbeteringen. Een onderhoudscontract sluit je al af voor €35.- per maand.

Optimaliseer je webshop voor betere vindbaarheid

Als je website eenmaal online staat wil je natuurlijk ook goed gevonden worden op google. De thema’s die wij leveren zijn standaard geoptimaliseerd op snelheid en een goede vindbaarheid. Wedefy installeert standaard een module om eenvoudig zelf je pagina’s te optimaliseren. Maar het kan natuurlijk altijd beter! Door een gratis zoekwoorden onderzoek te doen krijgen we een goed inzicht waarop jouw doelgroep jouw webwinkel zoekt. Aan de hand hiervan kunnen we je pagina’s verbeteren doormiddel linkbuilding en meta teksten om zo hoger in google te komen. Zoekmachineoptimalisatie voor je webshop kan al vanaf €200,-.

Online Marketing

Hoger in google door middel van zoekmachine optimalisatie en linkbuilding duurt vaak lang voordat je resultaat ziet. Zeker voor beginnende webshops is dat soms frustrerend. Door online marketing toe te passen zie je wel direct dat resultaat zien. Bijvoorbeeld door jouw producten toe te voegen aan de google shopping card. Je betaalt hierbij alleen in het geval een bezoeker jouw product aan klikt.

Adverteren op google is goede methode om direct bezoekers naar jouw webwinkel te krijgen. Samen met een goed geoptimaliseerde website hoeft het adverteren niet duur te zijn. Het voordeel van het adverteren op google is dat je zelf je budget kan bepalen.

Een andere veelgebruikte methode om bezoekers terug te laten komen op jouw website is retargeting. Je kent het wel, je heb zojuist gekeken naar een paar schoenen en vervolgens zie je op facebook diezelfde schoenen weer voorbijkomen.

Het opzetten van zulke campagnes vergt vaak veel tijd wij helpen je hier graag bij.