Videoproductie & Animatie video laten maken

Een promotievideo, product animatie video, trouwfilm of aftermovie laten maken? Wij zijn van mening dat een videoproductie niet duur hoeft te zijn. Wedefy is zeer ervaren in video bewerking, maar zijn ook bedreven als cameraman. Wij weten daarom dat het cruciaal is dat goeie beelden essentieel zijn voor je video.

Promoot je website met online video

Een video is het ideale instrument om je website of product te promoten. Een video trekt veel sneller de aandacht van je doelgroep dan een lap tekst.

Branded Video

Laat je doelgroep kennis maken met jouw product door middel van een Branded content video. Hierbij staat het verhaal en amusement op plaats 1. Het is een vorm van content waarin jouw merkuiting is versmolten. Het wordt dus niet direct gezien als reclame waardoor je doelgroep zich herkent met het verhaal in de video.

Aftermovie

Aftermovie laten maken voor sportevenementen, festivals of andere evenementen? Het is de ideale manier om jouw evenement aan je doelgroep te laten zien. Daarnaast zorg je met jouw video voor een blijvende herinnering bij je publiek.

Trouwfilm

Herbeleef de mooiste dag van je leven met een bruidsfilm. Tijdens deze dag zorg ik dat al die mooie momenten zijn vast gelegd. Mijn passie ligt bij het vast leggen van de emotie en probeer dit dan ook te uiten in de trouwfilm.

Bedrijfstfilm

Laat klanten of collega’s zien waar je als bedrijf mee bezig bent. Een bedrijfsfilm verteld op een duidelijke en korte manier het verhaal van je bedrijf, product of afdeling. Het versterk je imago en geeft vertrouwen doordat je een kijkje in de keuken te laten zien.

Animatie

Animatie is de perfecte manier om een functie van bijvoorbeeld een nog niet bestaand product uit te leggen. Samen met een voice-over geeft dit een duidelijk beeld voor de kijker. Bekijk in bovenstaand voorbeeld hoe animatie is toegepast in video.

Prijs

Voor een videoproductie tot 2 minuten vraag ik een vast tarief. Hierbij zit het volgende inbegrepen.

  • Meedenken en maken van eenvoudig concept & script
  • Draaidag van max 8 uur incl. standaard camera en microfoon (zie equipment).
  • Videomontage met één feedbackronde.
  • Stockmuziek

€900,- *

*extra benodigdheden of extra camerman zijn niet inbegrepen. 

Equipment

  • Sony a6500 4K cameraset:
  • Sony 35mm 1.8 prime lens
  • Samyang 12mm 2.0 prime lens

Editor

Ben je als bedrijf opzoek naar een ervaren video editor voor een losse klus? Ik ben flexibel en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Voor referentie verwijs ik je naar mijn portfolio.

Nieuw project starten?